Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Підписання меморандуму про співробітництво ЦНАП та Броварського міськрайонного центру зайнятості

Дата: 16.08.2017 10:42
Кількість переглядів: 515

Калитянська ОТГ підписала меморандум з ключовими державними установами про створення ефективних механізмів доступу громадян до адмінпослуг

9 серпня 2017 року відбулось підписання меморандуму про співробітництво Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Калитянської селищної ради та Броварського міськрайонного центру зайнятості,  Управління соціального захисту населення Броварської районної державної адміністрації, Броварської філії по експлуатації газового господарства ВАТ «Київоблгаз».

Учасники меморандуму офіційно підтвердили наміри створювати ефективні та прозорі механізми доступу громадян до адміністративних послуг.

В результаті підписання меморандуму населення громади отримає ширший спектр адміністративних послуг в форматі «єдиного вікна» без черг та візитів до кабінетів чиновників. І це вже не перша подібна домовленість. Так, 16 травня 2017 року було підписано Угоду про співпрацю з Броварським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Київської області.

Представники Компоненту 2 програми U-LEAD  переконані – така  співпраця – ще один  крок на шляху України до країни сервісних послуг,  де в центрі завжди людина.


Нагадаємо, що протягом 2017 року, в рамках пілотної фази програми U-LEAD Компонент 2, будуть відкриті 26 ЦНАП, серед яких і центр надання адміністративних послуг в Калитянській ОТГ.

***

U-LEAD є міжнародною програмою, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав-членів Данії, Естонії, Німеччини, Польші та Швеції.

http://component2.ulead.org.ua/

Більше інформації про діяльність Початкової фази можна дізнатися на сайті http://tsnap.ulead.org.ua та фейсбук-сторінці проекту @ULEAD24.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Олени Молодцової, комунікаційної експертки проекту U-LEAD ЦНАП: +38 063 184 53 26, o.molodtsova@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь