Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Ознайомча поїздка у центри надання адміністративних послуг у м. Києві (Святошинський район) та м. Буча

Дата: 23.06.2017 14:18
Кількість переглядів: 1042

У четвер, 22 червня 2017 року, працівники виконавчого комітету Калитянської селищної ради  – майбутні працівники Центру надання адміністративних послуг,  були з ознайомчою поїздкою у центрах надання адміністративних послуг у м. Києві (Святошинський район) та м. Буча.

Організаторами заходу були компанія «SKL International» в рамках «Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (U-LEAD)», що виконується на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (SIDA), за сприяння директора Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва, голови громадської організації «Всеукраїнська асоціація Центрів надання адміністративних послуг» Наталії Шамрай, керівника апарату Святошинської РДА Олексі Михайлова та Бучанського міського голови Анатолія Федорука.

На зустрічі також були присутні представники Гостомельської та Кіптівської ОТГ.

Представники об’єднаних територіальних громад (ОТГ) України вивчали позитивний досвід організації роботи з надання адміністративних послуг громадянам та бізнесу на базі ЦНАП Святошинського району міста Києва та ЦНАП Бучанської міської ради. Під час зустрічі гостей ознайомили з роботою найсучасніших ЦНАПів адаптованих під потреби громадян, що увібрали у себе кращий досвід провідних європейських країн.

В ході зустрічі було презентовано широкий спектр адміністративних та публічних послуг, а також надано змогу перейняти практичний досвід роботи адміністраторів Центрів з обслуговування клієнтів.

Відряджені працівники  детально ознайомилися з роботою ЦНАПів, залишилися задоволеними особливим,  незвичним для органів державної влади дизайном центрів, та злагодженою роботою всіх працівників.

 

Головний спеціаліст Калитянської селищної ради Євгенія Забусова

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь