Калитянська громада

Київська область, Броварський район

До уваги платників !

Дата: 09.07.2018 13:31
Кількість переглядів: 529

До уваги платників !

Броварська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що порядок здійснення та забезпечення права кожного громадянина на доступ до інформації визначено Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Отримати публічну інформацію може кожен бажаючий шляхом надсилання письмового запиту на інформацію за адресою: 07400, м. Бровари, вул. Київська,286 (на конверті вказати «Публічна інформація»); надсилання письмового запиту на електронну адресу: kyivobl.brovary.zpi@sfs.gov.ua; зателефонувати за телефоном (04594) 7-20-90 в робочий час: з понеділка по четвер з 9-00 до 18-00, у п’ятницю з 9-00 до 16-45, обідня перерва з 13-00 до 13-45.

Крім того, можна використати відповідну форму для подання запиту на отримання публічної інформації (затверджену наказом Міністерства фінансів України від 04.05.2018 №468).

Зазначена форма запиту знаходиться на інформаційному стенді у приміщенні Центру обслуговування платників Броварської ОДПІ та на офіційному сайті ГУ ДФС у Київській області за адресою: ( www.kyivobl.sfs.gov.ua) ГУ ДФС у Київській області > Головна сторінка>ДФС у регіоні> Головне управління> Публічна інформація> форма запиту.

Додатково повідомляємо, що у приміщенні Центру обслуговування платників Броварської ОДПІ облаштовано місце для роботи запитувачів з документами, що містять публічну інформацію та їх копіями.

Броварська ОДПІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь