Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Визнані переможці конкурсу малюнку «Твоє майбутнє – в твоїх руках».

Дата: 25.01.2019 13:49
Кількість переглядів: 777

Вибір професії є одним із найвідповідальніших моментів у житті кожної людини. Цей вибір починається ще змалку. Найкраще розкрити свою майбутню професію і творчо відобразити її можна лише в малюнку. Тому цілком доречним стала організація та проведення щорічного обласного конкурсу малюнків для учнівської молоді міста Бровари та Броварського району.

Вже не перший рік управління освіти і науки Броварської міської ради та відділ освіти і науки Броварської РДА, відділи освіти: Калитянської та Великодимерської об’єднаних територіальних громад Броварського району спільно з Броварським міськрайонний районним центром зайнятості проводять конкурс малюнку «Твоє майбутнє – в твоїх руках».

Метою даного заходу є виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, розвиток системи професійної орієнтації молодих громадян, запобігання безробіттю в молодіжному середовищі та підвищення престижу масових професій. Особливим аспектом конкурсу є формування особистості дитини та її мотивації при виборі професії, залучення учнівської молоді до творчої діяльності, організації змістовного дозвілля та створення сприятливих умов для реалізації творчого потенціалу школярів.

Так і в кінці минулого року було проведено 1 етап такого заходу. Представлені на конкурс 95 дитячих малюнків різні за композицією, сюжетом та технікою виконання. І хоча мрії з роками можуть змінитися, проте учасники конкурсу вже зараз замислюються над тим, який фах обиратимуть в майбутньому. За результатами оцінювання дитячих малюнків, переможці та призери конкурсу всіх вікових категорій нагороджені грамотами та подарунками. Найкращі роботи передані до Київського обласного центру зайнятості для участі в ІІ етапі конкурсу. А саме у молодшій віковій категорії це Кароліна Гончаренко (Тарасівське НВО), Віталій Вітер (Броварський НВК), у середній віковій категорії – Єлизавета Кравченко (Палац творчості дітей та юнацтва), Лада Леоненко (Тарасівське НВО), у старшій віковій категорії – Анастасія Завєдєєва (Тарасівське НВО), Савіних Марія та Олександр Птуха  Броварська ЗОШ I-III cт. №6.

          У Київському обласному центрі зайнятості відбулося оцінювання малюнків дитячого конкурсу “Твоє майбутнє — в твоїх руках”. Членський склад журі очолили художній керівник зразкової студії образотворчого мистецтва “Вернісаж”, палацу творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради Київської області Марія Лобода та директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук.

Журі оцінили претендентів за трьома віковими категоріями: молодшою, середньою та старшою. Конкурс малюнків вразив своїм різномаїттям, нестандартним підходом та майстерністю.  Тож за результатами оцінювання у середній віковій категорії: Єлизавета Кравченко (Палац творчості дітей та юнацтва) зайняла I місце та Лада Леоненко (Тарасівське НВО), – III місце, у старшій віковій категорії – Анастасія Завєдєєва (Тарасівське НВО) зайняла II місце. А призером у номінації «Художня майстерність» визнана Савіних Марія (Броварська ЗОШ I-III cт. №6.).

Переможці та призер конкурсу всіх вікових категорій нагороджені грамотами та подарунками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь