Калитянська громада

Київська область, Броварський район

«Моя професія: консультаційна мережа»- новітній крок у виборі професії!

Дата: 12.02.2019 14:25
Кількість переглядів: 520

 

Службою зайнятості запроваджена онлайн-профорієнтація за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити прямо у браузері Вашого комп'ютера - веб-базована платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа». https://myprofession.com.ua

  Відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною, усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба у:

  • виборі (зміні) професії;
  • виборі майбутнього напряму професійного навчання;
  • оцінці власних здібностей;
  • саморозвитку.

  Програма перетворить вибір майбутньої професії з «гадання на кавовій гущі» у науково обґрунтований прогноз, допоможе виявити схильності та здібності до різних видів діяльності особам, які досягли 14 річного віку. Програма заснована на діагностиці й зіставленні трьох основних факторів успішного професійного навчання й самореалізації:

  • професійна мотивація – глибинні професійні інтереси й цінності
  • структура інтелекту – рівень розвитку інтелекту (ІQ) і специфіка структури здібностей
  • психологічні схильності (схильність до певних видів професійної діяльності).

  Проходження усіх тестів гарантує високу результативність діагностики та максимально приближений професійний вибір для людини, яка проходить тестування. Треба пам’ятати, що зайва година часу, витрачена на усвідомлення професійних вподобань, може заощадити роки марних зусиль у «пошуку професії по душі» у майбутньому!

  За результатами повного тестування програма пропонує не приблизні напрями професійної самореалізації, а конкретні професії відповідно особистісних інтересів та схильностей, із зазначенням відсотка відповідності.

  Всім бажаючим, що потребують вибору або зміни професії, обрання свого кар’єрного шляху, визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей, надається можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації у он-лайн форматі. Для цього достатньо заявити про своє бажання та отримати код доступу за телефоном: (04594) 6-64-21, (каб.№ 11, каб. № 14)

  Проаналізувати отримані результати можна самостійно, з батьками чи друзями, але краще зрозуміти результати тесту допоможуть фахівці Броварського міськрайонного центру зайнятості. Вони нададуть не тільки професійну консультацію щодо вибору напряму професійної діяльності, а й розкажуть про пропозиції на ринку праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь